Universiteitsweg 1 De Bilt
T: 030 - 2317877

Openingstijden

wo t/m vr van 9.30 tot 18.00,

za van 8.30 tot 16.00 uur,

zo t/m di gesloten

Hoe bestel ik rundvlees?

Via de nieuwsbrief mailen wij u als de volgende koe naar de slacht gaat. Onze koeien laten we slachten door onze eigen kleinschalige huisslachter. Boer Dirk-Jan brengt zelf de koe naar de slachter dus er is geen massa transport. Daar wordt er gegarandeerd rustig omgegaan met de beesten en we weten zeker dat we het vlees van onze eigen koe weer terugkrijgen voor de verkoop.

Als het rundvlees terugkomt op de boerderij verpakken we het vlees in de poties die u besteld heeft. Al het vlees is puur, dus zonder chemische kleur-, geur-, en smaakstoffen. Het vlees van de Belgische Blauwe koe is van uitstekende kwaliteit; mager, mals en sappig. Dat heeft het vlees te danken aan de fijne spiervezels.

Het vlees is exclusief te koop bij Landwinkel de Hooierij. Gedurende 2 dagen verkoopt boerin Martine het vlees vers en wat er zaterdagavond "over" is vriezen we in. Zo behoudt het vlees optimale smaak en kwaliteit. Er is dus altijd een voorraad ter verkoop in de winkel.

Landwinkel De Hooierij verkoopt weer vers rundvlees op:

Vrijdag 24 augustus na 12.00 uur en op zaterdag 25 augustus 2018

Daarna vriezen we het vlees in en verkopen we het vanuit de vriezer. Er is dus altijd rundvlees op voorraad in de vriezer van de Landwinkel.

 

Ons actuele vlees assortiment kunt u hier bekijken.

Het vlees wordt ook verkocht in pakketten. Een pakket weegt minimaal 5 kg en de inhoud is in verhouding tot het rund. De pakketten zijn niet standaard van gewicht en inhoud omdat het handmatig wordt verwerkt. We verpakken het vlees in porties die u goed kunt gebruiken en daarna wordt het direct diep ingevroren.

Aan de linkerkant vindt u het bestelformulier waar u uw wensen kan aangeven.