Universiteitsweg 1 De Bilt
T: 030 - 2317877

Openingstijden

wo t/m vr van 9.30 tot 18.00,

za van 8.30 tot 16.00 uur,

zo t/m di gesloten

Vleespakketten met vers rundvlees of varkensvlees, kip of lam

Onze specialiteit is rundvlees, maar wij verkopen ook varkensvlees, kippenvlees en lamsvlees. Speciaal voor liefhebbers van ons vlees stellen we vleespakketten samen die u vooraf kunt bestellen. De pakketten wegen 5 kilo per pakket en kosten € 11,50 per kilo vlees. Een vleespakket bestaat standaard uit braad, bak- en suddervlees, gehakt, hamburgers of worstjes, tartaar, roerbakvlees, biefstuk, een soeppakket en entrecote.

Extra Vacumeren voor in de diepvries
Vleespakketten bestellen kunt u het beste doen via het bestelformulier. Als u speciale wensen heeft of als u aan 5 kilo niet voldoende heeft, meld dit dan op het formulier. Handig om te weten: wij kunnen het vlees voor vacumeren zodat u het langer kunt bewaren in de koelkast of diepvriezer. Hiervoor berekenen we een kleine vergoeding.

Wilt u liever een mooi stukje vlees dat niet in het standaard vlees pakket zit, dan kunt u dat gewoon bij ons bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diamanthaas, bavette, cote de boeuff of een goed stuk sucade.  Op de Rundvlees-pagina leest u welke soorten rundvlees wij nog meer in ons assortiment hebben.

Koop een deel van de koe

Onder het motto Koop een deel van de koe stellen we pakketten van rundvlees samen. De rundvleespakketten zijn periodiek beschikbaar. Zodra er een koe geslacht gaat worden, komt het rundvlees dezelfde dag nog in het assortiment. Klik hier om na te gaan wanneer er weer een koe geslacht wordt, zodat u tijdig kunt bestellen en alvast ruimte kunt maken in uw diepvries.