Universiteitsweg 1 De Bilt
T: 030 - 2317877

Openingstijden

wo t/m vr van 9.30 tot 18.00,

za van 8.30 tot 16.00 uur,

zo t/m di gesloten

Kerstpakketten van de boerderij: lekker, orgineel en gezond

Soms wil je laten weten dat je iemand écht op prijs stelt. Die collega die het hele jaar zo hard gewerkt heeft. Of die zakenrelatie waar zulke mooie resultaten mee bereikt zijn. Op zo’n moment is een dertien-in-een-dozijn gift misschien niet genoeg. Wat je wilt is jouw waardering uiten op een persoonlijke manier.

Op zo’n moment kies je voor een echt boer-gondisch cadeau. Een smakelijk cadeau- of kerstpakket van Landwinkel De Hooierij is namelijk meer dan gewoon een geschenk. Het is een ultiem persoonlijk genietmomentje voor je collega’s of zakenrelaties.

Als je een pakket van De Hooierij geeft ben je niet alleen verzekerd van loeiend lekkere producten. Je steunt ook lokale ondernemers die uitsluitend streekproducten leveren. Met onze pakketten leveren wij (h)eerlijke en milieuvriendelijke producten die goed zijn voor hongerige magen én maatschappelijk betrokken harten.

Bij Landwinkel De Hooierij heb je alle keuze. Wij hebben kant-en-klare pakketten voor verschillende soorten lekkerbekken: Bourgondiërs, Kaasmeisjes, Fijnproevers en Lekkerdingen. Met deze pakketten kun je gegarandeerd genieten met beide klompen op de grond.

Klik hier voor meer inspiratie. 

Of wil je een meer gepersonaliseerd pakket? Kom dan langs voor een proeverij en stel zelf je cadeau- of kerstpakket samen of maak een afspraak met Martine. Jij kent de ontvanger(s) van het pakket tenslotte het beste. Laat je originaliteit zien, loop door de winkel en kies een pakket geheel op maat. Zo ben je verzekerd van een geschenk met een persoonlijk tintje.

Inspireer jezelf en je collega’s met een (h)eerlijk pakket van De Hooierij!